Speelde KV Mechelen een vuil spelletje?

12 maart 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Bij KV Mechelen schreeuwen ze moord en brand. Dat Eupen in een mum van tijd vier keer wist te scoren tegen Moeskroen en zo met een beter doelsaldo het behoud wist te verzekeren, wekt verdachtmakingen. In het Het Laatste Nieuws komt echter andere informatie naar boven drijven.

KV Mechelen versloeg Waasland-Beveren met 2-0. Eupen won met 4-0 en blijft op basis van een beter doelsaldo in eerste klasse.

Volgens doelman Hendrik Van Crombrugge van Eupen gebeurden er de laatste weken heel vreemde dingen.

"Te gek voor woorden. Ik ga daar niet in detail op ingaan, maar: het gaat over zaken die niet kunnen in de voetbalwereld. Zaken die mensen gedaan hebben om ons te destabiliseren", stelt Van Crombrugge.

"Omdat ze zelf hopeloos zijn en in een hoekje zitten en angst hebben. Maar zolang er niks bewezen is, is men onschuldig. Ik vind het echt het laagste van het laagste. Wat er deze week gebeurd is, overtreft zelfs die strafste verhalen. Zij die ons kwaad wilden doen, mogen vandaag op hun kin kloppen."

Van Crombrugge noemde geen namen en wou er ook niet dieper op ingaan. Volgens Het Laatste Nieuws zou het om een poging tot destabilisatie gaan.

KV Mechelen zou aan een vijftal spelers van Eupen een contract beloofd hebben - via hun entourage - als KVM zich zou redden.

Pikant detail: Mbaye Leye vloog onlangs uit de selectie. De topschutter van Eupen, in volle degradatiestrijd. Trainer Claude Makelélé deed dat af als een tactische keuze.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Zonder passie haal je nooit je volledige rendement"

Peter Maes

Meer voetbalquotes