Timmermans komt dag na degradatie met krachtige boodschap

12 maart 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
KV Mechelen zakte naar 1B en voorzitter Johan Timmermans kon na een nachtje slapen de fans weer met volle moed toespreken.

Hij beseft dat KV Mechelen zelf fouten heeft gemaakt en daardoor zal de sportieve cel versterking krijgen. "We gaan dat allemaal intern analyseren en de nodige stappen nemen. We zullen bijvoorbeeld de sportieve cel versterken en uitbouwen. Bij de start van de nieuwe competitie willen we ons sportieve huiswerk klaarhebben." Philippe Bormans zou één van de kandidaten zijn om sportief directeur te worden.

Door de slechte resultaten van KV Mechelen hadden ze bij KVM al meerdere scenario's klaarliggen: één voor 1A en één voor 1B. Daardoor heeft KV Mechelen zichzelf wat tijd weten te besparen.

"Wel, gisteren lagen we even K.O. tegen de grasmat. Maar wij gaan snel weer werk maken van een terugkeer naar 1A. We zijn er vandaag al mee gestart. Hoe plannen we de komende weken? Hoe bereiden we het tussenseizoen voor? Er liggen scenario’s klaar, die gaan we nu bespreken en vastleggen", besluit Timmermans op de website van de club.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik ben een rationeel persoon. Voorheen wist ik niet dat er bij voetbal zoveel emoties kwamen kijken."

Roland Duchâtelet

Meer voetbalquotes