Beerschot Wilrijk kijkt al naar de toekomst: "Dat is volgend jaar de doelstelling"

12 maart 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
KFCO Beerschot Wilrijk greep net naast de promotie naar Eerste Klasse A. Voorzitter Eric Roef kijkt al naar de toekomst.
 
ďWij, of beter gezegd onze investeerders, hadden ťťn plan klaar voor 1A en ťťn voor 1B. We mogen in feite niet klagen. We begonnen aan de competitie met de ambitie in de top vier te eindigen. Daar zijn we grandioos in geslaagdĒ, zegt hij aan Gazet van Antwerpen.

Beerschot werd enkele maanden geleden overgenomen door DCA en even later meldde de club dat er ook investeerders uit Saoedi-ArabiŽ de club kwamen versterken.

De club gaat volgend jaar voor promotie. ďVolgend seizoen beginnen we wel degelijk met de doelstelling om de promotie naar 1A af te dwingen. Er ligt die sportieve uitdaging klaar en willen de club ook professioneel verder uitbouwen. Het verhaal van Beerschot Wilrijk stopt hier niet. Daarover zijn onze investeerders het duidelijk eens. We willen zo snel mogelijk naar eerste klasse. Wat gebeurde, hoort bij de sport. Maar dat houdt ons niet tegen om samen verder te bouwen."

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je succes wilt hebben, moet je er elke keer voor gaan. Niet enkel op de grote momenten."

Hein Vanhaezebrouck

Meer voetbalquotes