Somers duidelijk over Van Wijk en de financiële toestand

12 maart 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Olivier Somers is de nieuwe sterke man bij KV Mechelen en hij heeft goed nieuws voor de fans.

Tegenover Sporza liet hij zich uit over de toekomst van KVM. Die ziet er alvast rooskleurig uit.

“Er zijn veel mogelijkheden op KV Mechelen. We hebben een grote supportersschare, onze sponsors blijven ons trouw, dus we willen zo snel mogelijk een competitieve ploeg samenstellen voor 1B. Het is nu enkele stapjes terugzetten.”

KV Mechelen kan momenteel 17.000 fans ontvangen. Volgend jaar hoopt de club dat de trouwe aanhang ook talrijk zal komen opdagen. De bouw van de nieuwe tribune gaat ondanks de degradatie alvast door.

“De bouw van de tribune gaat ook door. We staan financieel sterk en voor 1B gaan we één van de beste budgetten hebben. De fans? Ik hoop voor gemiddeld voor 10.000 fans te gaan spelen.”

Dennis Van Wijk

Dan is er ook nog het dossier-Van Wijk. De Nederlander twijfelt of hij nog verder zal doen als trainer van KV Mechelen. Hij denkt zelfs aan stoppen als coach, maar als het van KV Mechelen afhangt, dan is Van Wijk volgend jaar ook nog de coach van de Maneblussers.

“We willen graag doorgaan met Dennis en dat gaan we de komende weken bekijken. Hij moet er ook zin in hebben, maar we hebben alleszins te intentie om met hem door te gaan.”

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Wat Yannick Ferrera met een allegaartje van buitenlanders en onervaren spelers doet, is zéér knap."

Jacques Sys

Meer voetbalquotes