Bod voor Michy Batshuayi op komst?

13 maart 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Chelsea plukte Michy Batshuayi voor 40 miljoen euro weg bij Olympique Marseille. De Rode Duivel was echter geen aankoop van Antonio Conte en kreeg weinig speelkansen van de Italiaanse trainer. Bij Borussia Dortmund trapt 'Batsman' de ballen vlot binnen.

De voormalige aanvaller zit aan zeven doelpunten in negen wedstrijden. Chelsea heeft al laten weten blij te zijn met de prestaties van Batshuayi. Hij zou er aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen mogen beginnen. De aanvaller zal daar weinig zin in hebben als Conte trainer zou blijven. Dan is het puur tijdverlies. Conte ligt nog een jaar onder contract om Stamford Bridge.

Een aantal clubs volgen de prestaties van Michy Batshuayi op de voet. De 24-jarige Brusselaar ligt tot medio 2021 onder contract bij Chelsea. Er is sprake van een vraagprijs van 50 miljoen euro.

Borussia Dortmund zou toch mee willen strijden voor een definitieve transfer. "Wij moeten ons op die positie voor komend seizoen serieus versterken", stelt technisch directeur Michael Zorc tegenover Bild. Dortmund verkocht Pierre-Emerick Aubameyang in januari aan Arsenal, voor 63 miljoen euro.
Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik wil een team met inzet zien. Het talent hebben we, maar alleen daarmee komen we er niet."

Roberto Martinez

Meer voetbalquotes