Waalse journalist wijst naar Waasland-Beveren

13 maart 2018
instagram
Bij KV Mechelen beweert quasi iedereen dat Moeskroen Eupen een handje toestak in de strijd voor het behoud. Bij Moeskroen ontkennen ze dat ten stelligste en dreigen ze met juridische stappen. Benoit Belhateur, journalist van La Dernière Heure, vindt dat Waasland-Beveren dan ook maar 'verdacht' dient te zijn.

KV Mechelen versloeg Waasland-Beveren met 2-0. Het verschil had groter kunnen zijn, maar onder meer Nicolas Verdier liet een tweetal doelrijpe kansen onbenut.

Benoit Belhateur vindt het niet kunnen dat Moeskroen zomaar beschuldigd wordt van matchfixing. "Mensen hebben het recht om te twijfelen aan de inzet en betrokkenheid van spelers, maar niemand kan zo ver gaan om hen te beschuldigen van het manipuleren van een wedstrijd. Daar zijn bewijzen voor nodig en die zijn er niet."

"De manier waarop de spelers van Waasland-Beveren in het slot van de wedstrijd tegen KV Mechelen verdedigden, mag ook wel in vraag gesteld worden. Meerdere spelers lieten begaan. Voor hetzelfde geld was het nog 5-0 geworden voor KV Mechelen."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is soms een achterbakse wereld waar weinig mensen echt zeggen waar het om draait."

Jelle Van Damme

Meer voetbalquotes