Hooligans Antwerp en Beerschot Wilrijk plannen actie

13 maart 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Geen Beerschot Wilrijk in eerste klasse volgend seizoen. Er staan wel twee Antwerpse derby's op de agenda want zowel Antwerp als Beerschot Wilrijk zitten in Play-off 2B. Voor de veiligheidsdiensten zit er een code rood aan te komen. De hooligans van beide ploegen lijken zich al voor te bereiden op een knokpartij.

"De supporters in en rond het stadion moeten ons alvast niet vrezen, wij blijven liever achter de schermen. Van een nieuwe confrontatie hebben we voorlopig nog niets gehoord", aldus een lid van de harde kern bij Beerschot Wilrijk aan Gazet van Antwerpen.

Ook bij de harde kern van Antwerp is men klaar voor de confrontatie met de Ratten. "De spanning zal tijdens die twee wedstrijden te snijden zijn. De gesprekken met de Beerschot-supporters moeten nog op gang komen, maar hooliganisme in en rond het stadion keuren wij af", stelt een lid van de Antwerp Casual Crew.

Op de Bosuil en Het Kiel gaat het dus beschaafd blijven. "Wij zoeken naar een geheime locatie om daar op de vuist te gaan met de harde kern van Beerschot. Niemand zal daar hinder van ondervinden", klinkt het nog aan de kant van Antwerp.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Trainers zeggen vaak dat ze niet op een job azen uit respect voor de collega die er aan de slag is. Dat is bullshit!"

Arnar Vidarsson

Meer voetbalquotes