Nicolas Verdier excuseert zich na beschuldigingen

13 maart 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
KV Mechelen degradeerde ondanks een 2-0-zege tegen Waasland-Beveren. AS Eupen won met 4-0 en mocht vieren. Na het laatste fluitsignaal haalde Nicolas Verdier uit naar de Panda's en tegenstander Moeskroen. De aanvaller speelt op huurbasis bij KV Mechelen maar is eigendom van Eupen.

"Dit is een gebrek aan professionalisme", zei Verdier vlak na de wedstrijd. "Dat besmeurt het imago van die club. Het stond 0-0 tot de 70ste minuut. Op dat moment stonden wij zelf 2-0 voor. En plots maakt Eupen er vier op 20 minuten. Dat vind ik simpelweg schandalig. Ik hoop dat de feiten geanalyseerd zullen worden."

Op Facebook bood de 31-jarige Franse aanvaller intussen zijn excuses aan. “Goedenavond iedereen. Ik neem het woord om mijn excuses aan te bieden aan Moeskroen en Eupen voor de woorden die ik in al mijn emotie heb uitgesproken. Zoals iedereen wel weet, draag ik Mechelen in mijn hart. Dat is waarschijnlijk waarom mijn woorden mijn gedachten overtroffen. Ik verontschuldig me ook aan de supporters van Mechelen voor de degradatie. Zij die altijd achter hun team en hun club stonden."

Nicolas Verdier ligt nog tot medio 2019 onder contract bij AS Eupen. Hij maakte dit seizoen amper een doelpunt.


MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is soms een achterbakse wereld waar weinig mensen echt zeggen waar het om draait."

Jelle Van Damme

Meer voetbalquotes