Tot januari nog bij Westerlo, nu verdacht van 5 gewapende overvallen

13 maart 2018
instagram
KVC Westerlo pakte in de zomer uit met de komst van Ismael M'Haidat. De 22-jarige middenvelder werd gehuurd van AS Roma.

In januari stopte Westerlo het contract en daar had het een zeer goede reden voor.  "We hebben hem begin januari ontslagen, na een hele resem van disciplinaire zaken – te laat of helemaal niet komen opdagen op training, ziek zijn zonder doktersbriefje, dat soort dingen. Toen we hem ontsloegen, ging hij volledig akkoord. Ook toen hij zijn auto en appartement moest afgeven", aldus algemeen directeur Wim Van Hove aan Het Laatste Nieuws.

De krant meldt nu dat M'Haidat al een tijdje in de criminaliteit was beland. Hij is opgepakt en een grote verdachte bij maar liefst vijf gewapende overvallen in de omgeving van Turnhout. De ex-speler van FC Twente, Anderlecht, KRC Genk, Crystal Palace, Brescia, Vicenza, Olhanense en Ascoli zit nu in de cel. AS Roma betaalde twee jaar geleden nog drie miljoen euro voor de speler...

Bij Westerlo zijn ze geschokt. "Tja, nu begrijpen we waarom hij niet opdaagde op de eerste training na de winterstop. Die jongen was duidelijk niet meer met voetbal bezig", zeggen ze in Westerlo. M'Haidat speelde 6 minuten voor Westerlo.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Premier League is de belangrijkste bondgenoot van de Rode Duivels"

François Colin

Meer voetbalquotes