Anderlecht krijgt zeer goed nieuws over Teodorczyk

13 maart 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be

Lukasz Teodorcyzk is weer op dreef met zes doelpunten in drie wedstrijden. Daardoor staat de teller op tien goals. Het WK lonkt voor de Poolse aanvaller.

'Teo' heeft met Robert Lewandowski een zeer zware concurrent bij Polen, maar daar zien ze de spits van Anderlecht als de perfecte back-up. Ex-RSCA-speler Michael Zewlakow denkt dat Teo mee zal gaan naar het WK.

"Daarom ben ik blij dat Teodorczyk bij Anderlecht gebleven is. Hij heeft zichzelf een dienst bewezen en hij kan tot het einde van het seizoen nog veel betekenen voor Anderlecht. Ik ben er niet zeker van dat hij in China nog in de plannen van de bondscoach gepast zou hebben. Terwijl hij voor mij de eerste vervanger is van Robert Lewandowski. Maar ik kan je verzekeren dat het niet gemakkelijk is om de concurrent te zijn van Lewandowski - hij slorpt immers alle aandacht op", zegt hij aan Sport/Voetbalmagazine.

Wlodek Lubanski, een Poolse legende en ex-speler van Lokeren, denkt ook dat Teodorczyk zal meegaan naar het WK. Hij is zelfs zeker van.

"De bondscoach Adam Nawalka is een persoonlijke vriend - we hebben nog samengespeeld bij de nationale ploeg - en ik weet dat hij hem hoog inschat."

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is geen sport op leven en dood, het is meer."

Bill Shankly

Meer voetbalquotes