Cristiano Ronaldo looft coach Belgische topclub

13 maart 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Cristiano Ronaldo is de beste Portugese voetballer ooit, maar CR7 heeft wel veel respect voor andere grootheden in het Portugese voetbal.

De superster van Real Madrid brak door bij Sporting Lissabon en daar liep hij niemand minder dan Ricardo Sa Pinto tegen het loof, ook een grote naam bij Sporting en in het Portugese voetbal. Sport/Voetbalmagazine kon de winnaar van de Gouden Bal strikken voor een korte reactie omtrent de trainer van Standard. Ronaldo is positief over de trainer van de Rouches.

"Hij zat bij Sporting toen ik er in de profkern werd opgenomen. Hij was altijd een steun en toeverlaat voor jonge spelers. Daarenboven heb ik altijd bewondering gekoesterd voor zijn toewijding en zijn inzet bij elke training en elke wedstrijd. Hij verslapte nooit. Hij is enorm gepassioneerd door voetbal. Hij is met heel zijn hart bij zijn vak en hij kent er erg veel van. Zijn karakter is eenvoudig: hij is direct, een goede mens. Ricardo was een van de meest ervaren spelers in de kleedkamer, hij wist voor elke wedstrijd wel iets te zeggen om de groep te motiveren. Wanneer we elkaar zien, dan praten we daar nog over, we hebben mooie herinneringen die we delen."

Sa Pinto speelde voor Salguerios, Sporting Lissabon, Real Sociedad en Standard.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Klopp is authentiek. Enthousiasme, ervaring, charisma."

Simon Mignolet

Meer voetbalquotes