Fout van Devroe & co? Verlies van 600.000 euro

13 maart 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Sebastien Siani verliet KV Oostende voor Royal Antwerp en dat gebeurde niet in alle vriendschap. De Kameroener haalt uit naar zijn ex-ploeg.

“Dat ik 4.000 euro per maand verdiende? Ik grap daar niet over, bevestigt hij dat in La Dernière Heure. “Ik vroeg geen jaarloon van één miljoen euro, maar wel meer dan ik had."

Siani kreeg wel een loonsverhoging, maar die stond niet in verhouding met de prijs die KVO voor hem vroeg. “Ik kreeg twee keer een loonsverhoging, maar twee keer een contract van niets verdubbelen, is nog altijd niets. De mensen dachten dat ik de bestebetaalde speler was, maar dat was niet. Als je dan het verschil ziet wat ze voor mij vroegen… 2 miljoen euro en dat op mijn leeftijd."

In de zomer ontving KV Oostende een bod van 1 miljoen euro van Toulouse, maar KVO weigerde. Dat blijkt nu een pijnlijke misvatting van de kustploeg.

"Dat klopt. Ze zeiden dat ik belangrijk was als kapitein. Ze vergeleken mij met Dendoncker. Uiteindelijk verkochten ze mij voor 400.000 euro aan Antwerp."
Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Zonder passie haal je nooit je volledige rendement"

Peter Maes

Meer voetbalquotes