"Geen bezieling, geen energie, geen snelheid bij Man Utd"

13 maart 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Geen kwartfinales in de Champions League voor Manchester United. Na een brilscore in Sevilla bakten de Red Devils er in eigen huis te weinig van tegen de Spaanse subtopper. Rio Ferdinand en Paul Scholes kijken naar José Mourinho.

Sevilla liep tot 0-2 uit, met twee goals van Ben Yedder. Zes minuten voor tijd scoorde Romelu Lukaku tegen.

"Vreselijk", stelt ex-speler Rio Ferdinand bij BT Sport. "De spelers oogden bijzonder nerveus. Je moet zo'n wedstrijd bij het nekvel grijpen."

"Het leek wel alsof een stel vreemden bij elkaar was gegooid",. De mentaliteit klopte niet. Als je thuis speelt, is het aan jou om aan te vallen. Het team startte verdedigend en maakte de indruk het niet op te kunnen brengen. Alexis Sánchez was een schim van de speler die hij ooit is geweest."

"Er was geen bezieling, geen energie, geen snelheid. Het is onverklaarbaar", merkte Paul Scholes op. "Ze benaderen elke wedstrijd op een conservatieve manier."

Scholes wees naar de 2-1 zege tegen Liverpool. "Ook toen was het voetbal niet geweldig. Ze kwamen ermee weg, omdat er gewonnen werd, maar veel optredens zijn precies hetzelfde, maar worden onder het tapijt geschoven, omdat er gewonnen wordt."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Klopp is authentiek. Enthousiasme, ervaring, charisma."

Simon Mignolet

Meer voetbalquotes