Landry Dimata laat zich uit over toekomst

20 maart 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
De nationale beloften voeren kwalificatiegroep 6 voor het EK 2019 in Italië en San Marino aan. Na vier speeldagen verzamelden de troepen van Johan Walem acht punten. Dat is een punt meer dan Zweden, maar die hebben nog een wedstrijd tegoed. Donderdag staat een oefenwedstrijd tegen Nederland op het programma, maandag is Hongarije de tegenstander in de EK-kwalificatiecampagne. Landry Dimata maakt deel uit van de selectie.

Tegen Schalke 04 afgelopen weekend stond Dimata sinds januari nog eens in de basis. "Nu voel ik me opnieuw beter bij Wolfsburg. Ik krijg meer speelminuten en de nieuwe trainer geeft me veel vertrouwen. Maar onze situatie is momenteel moeilijk. We hebben geen andere keuze dan matchen winnen", aldus Dimata tegenover Sporza.
Met nog zeven speeldagen voor de boeg staat Wolfsburg 15de in de Bundesliga. 'Die Wölfe' staan maar net veilig zo. Hamburg staat 16de met evenveel punten en zou in twee duels met het nummer drie uit de tweede klasse moeten uitvechten wie er in de hoogste divisie mag blijven.

Anderlecht-voorzitter Marc Coucke wil Landry Dimata naar Brussel halen. "Mijn toekomst ligt voorlopig bij Wolfsburg. Het is moeilijk nu al aan volgend jaar te denken. We zien wel. Op dit moment is vooral het doel om in de Bundesliga te blijven."

Landry Dimata ligt nog tot medio 2022 onder contract bij Wolfsburg.


MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Zonder passie haal je nooit je volledige rendement"

Peter Maes

Meer voetbalquotes