Kompany beter geen twee keer door de benen spelen

20 maart 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Jadon Sancho geldt als één van de grootste Engelse talenten. De zeventienjarige linksbuiten maakte vorig jaar indruk op het WK U17 met Engeland en verhuisde voor acht miljoen euro van Manchester City naar Borussia Dortmund.

Het jonge talent staat gekend als een speelvogel op het veld. Iemand die graag een mannetje probeert uit te schakelen, en liefst nog wat meer spelers.

"Ik speelde de aanvoerders van Dortmund (Marcel Schmelzer, nvdr.) en Man City (Vincent Kompany, nvdr.) op de training door de benen, maar ze zeiden 'doe dat niet nog eens'," stelt de huidige ploegmaat van Michy Batshuayi tegenover JD Football.

"Tegenwoordig gebruik ik minder trucjes, omdat het spel sneller en serieuzer is geworden", vervolgt Jadon Sancho, die al zes keer aan de aftrap stond in de Bundesliga.

Van Man City naar Borussia Dortmund, dat was een weloverwogen keuze. Hij kwam niet tot een akkoord met The Citizens en was gecharmeerd door het project dat zijn huidige club voor ogen had.

"Ik kreeg een enorme kans toen ik voor het eerst mijn opwachting mocht maken in de competitie. Ik wilde mezelf gewoon tonen. Ik ben nu volwassen, ik weet wanneer in de bal moet overspelen. Ik ben tevens minder zelfzuchtig, maar ik wil laten zien wat ik kan."

Mis onze extra foto's via onze instagram niet !

Wie wint de Champions Leaque 2017-2018?

Bekijk resultatenVoetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik ben een rationeel persoon. Voorheen wist ik niet dat er bij voetbal zoveel emoties kwamen kijken."

Roland Duchâtelet

Meer voetbalquotes