Neymar alleen te houden met andere trainer?

20 maart 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Dat het niet wonderwel klikt tussen Neymar en Unai Emery is een publiek geheim. Het geflirt van Neymar met Real Madrid heeft daar ook mee te maken. Bij PSG zijn ze echter niet van plan deze zomer al mee te werken aan een transfer van Neymar. Dat zou gezichtverlies zijn voor de Qatarese eigenaar.

Misschien biedt een trainerswissel een oplossing. Volgens Franse en Spaanse media heeft Neymar er bij de clubleiding op aangedrongen in zee te gaan met Luis Enrique. Neymar werkte bij FC Barcelona samen met de voormalige international.

Unai Emery is bezig aan zijn tweede seizoen bij PSG. De voormalige trainer van Almeira, Valencia, Spartak Moskou en Sevilla heeft een aflopend contract in het Parc des Princes.

Luis Enrique zette zijn eerste stappen als trainer van FC Barcelona B. Na een seizoen bij AS Roma en eentje bij Celta de Vigo was hij drie jaar hoofdtrainer bij Barça. Enrique leidde de Blaugrana in 2015 naar de treble. Hij lastte vorige zomer een sabbatjaar in. Hij wordt ook genoemd als een mogelijke opvolger van Arsène Wenger bij Arsenal.

Wie wint de Champions Leaque 2017-2018?

Bekijk resultaten

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Trainers zeggen vaak dat ze niet op een job azen uit respect voor de collega die er aan de slag is. Dat is bullshit!"

Arnar Vidarsson

Meer voetbalquotes