Antwerp-spits baalt: "Drie Belgische clubs toonden interesse"

21 maart 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Antwerp heeft de optie in het contract van William Owusu gelicht en daardoor licht hij nog tot 2019 onder contract. Echt gelukkig is de aanvaller niet.

Afgelopen zomer moest Owusu eerst weg, maar eind augustus moest hij dan toch blijven. Hij wil nu meer duidelijkheid. Met 7 doelpunten kent hij een degelijk seizoen bij de Great Old.

"Het is een ingewikkeld onderwerp. Het klopt dat de club de optie zal lichten en ik dus nog een jaar langer vast lig. Maar we zullen wel zien wat er in de zomer gebeurt. Vinden ze dat ik geen toekomst meer heb, dat ze het dan op tijd zeggen, zodat ik een goed alternatief kan zoeken", klinkt in Gazet van Antwerpen.

In januari kon hij Antwerp verlaten, nadat eerder Beerschot Wilrijk al concreet was. "Er was concrete interesse vanuit Turkije en van twee of drie Belgische clubs. De club had toen een mooie transfersom kunnen krijgen, maar besliste om me niet te laten gaan omdat we nog kans maakten op Play-Off I", aldus de ex-spits van onder meer Cercle Brugge en Westerlo.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik ben een rationeel persoon. Voorheen wist ik niet dat er bij voetbal zoveel emoties kwamen kijken."

Roland Duchâtelet

Meer voetbalquotes