Duchâtelet weer onder vuur in Engeland

22 maart 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Na Standard verkocht Roland Duchâtelet ook STVV. De zakenman maakte bekend ook op zoek te zijn naar een overnemer voor Charlton Athletic. CEO Katrien Meire stapte naar Sheffield Wednesday over. Nu volgt het vertrek van trainer Karl Robinson.

De sportieve prestaties vielen nochtans best mee. Met minder financiële middelen knokte Charlton Athletic zich naar de negende plaats in de derde afdeling.

Karl Robinson geeft tegenover talkSPORT aan dat hij de onduidelijkheid bij Charlton echter grondig beu was. Een eigenaar die de club al jaren links laat liggen, te weinig middelen, geen visie.

Robinson bood zijn ontslag aan, wat in eerste instantie niet aanvaard werd door Duchâtelet. Maar hij drong aan en kreeg toch zijn zin.

Assistent Lee Bowyer geldt als depanneur van dienst in The Valley. Hij is al de negende coach sinds januari 2014, toen Roland Duchâtelet eigenaar werd van de Londense club.

De fans zijn het beleid al langere tijd beu en blijven massaal weg.

Volgens andere media klopten meerdere partijen bij de eigenaar aan, om Charlton Athletic over te nemen. Het blijft wachten op een deal.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Bob Peeters heeft het tactische vernuft van een in zilverpapier gewikkelde koeienvlaai"

Herman Brusselmans

Meer voetbalquotes