Groundhopping: Het einde van Verbroedering Arendonk (FOTO'S)

29 maart 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - LL
In het huidige voetbalklimaat is het een komen en gaan van spelers en trainers. Met de regelmaat van de klok is het ook een 'gaan' van voetbalclubs. Verbroedering Arendonk verdwijnt binnenkort uit de tabellen. Hun stadion wordt ook geschiedenis. Voetbalbelgie.be ging een kijkje nemen.

Opgericht in 1924, nu bezig aan de laatste weken. Verbroedering Arendonk gaat binnenkort samen met KFC Vrij Arendonk, de huidige rivaal.

Ze gaan verder onder de naam KFC Arendonk Sport, wat de allereerste naam was van KFC Verbroedering Arendonk, tot 1948. Ook het stamnummer 915 en de originele kleuren van toen, zijnde blauw en rood, worden overgenomen door de nieuwe club.

De wedstrijden van het eerste elftal zullen gespeeld worden op de Meulegoor en het eerste elftal zal starten in tweede provinciale, de huidige reeks van Verbroedering Arendonk, dat zeven seizoenen in de nationale reeksen meedraaide.

De nieuwe fusieclub zal de thuismatchen niet aan de Kerkstraat afwerken. Het stadion van Verbroedering Arendonk - ingehuldigd in 1959 - maakt plaats voor woningen.Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Klopp is authentiek. Enthousiasme, ervaring, charisma."

Simon Mignolet

Meer voetbalquotes