Wed en KIJK LIVE naar Antwerp - Beerschot en Anderlecht - Club Brugge

15 april 2018
instagram
Het Bosuilstadion loopt helemaal vol voor de derby tussen Antwerp en Beerschot Wilrijk. Uitverkocht! Hetzelfde verhaal voor de topper tussen Anderlecht en Club Brugge.

Je kan de wedstrijden in de Pro League online bekijken, via je pc, tablet of smartphone. Dus ook Anderlecht - Club Brugge, Antwerp - Beerschot Wilrijk en KV Oostende - STVV.

Maar er staat nog meer moois op de agenda zoals PSG - AS Monaco en de derby Lazio Roma - AS Roma.

Via Unibet TV kan je de streaming van vele live wedstrijden uit de grootste competities volgen. Legaal en goedkoop. Stort wat geld op je Unibet-rekening en je kan dan ook live wedden op die wedstrijden. Zo profiteer je bovendien van een bonus tot 80 euro gratis!

Wed en KIJK LIVE naar Antwerp - Beerschot Wilrijk (14u30)

In Play-off 2 komt minder volk kijken en staat er minder op het spel. Vandaag is het andere koek. Wie is de Ploeg van 't Stad? Antwerp krijgt aartsrivaal Beerschot Wilrijk op bezoek.

Dat zorgt voor een bomvol stadion. Met 15.000 fans in de tribunes is het Bosuilstadion uitverkocht. Kijk online naar de Antwerpse derby.

Wed en KIJK LIVE naar Anderlecht - Club Brugge (18u)

Geen puntenwinst voor AA Gent bij Standard. Als Anderlecht wint komen ze op drie punten van Club Brugge en pakken ze de tweede plaats van Gent af. Bij een gelijkspel blijft de kloof tussen Club en Anderlecht zes punten. Ivan Leko hoopt natuurlijk dat zijn ploeg de drie punten mee naar huis zal nemen. Dan is het gat negen punten!

Wed en KIJK LIVE naar KV Oostende - STVV (20u)

Na de topper in Brussel en de derby in Antwerpen volgt nog een clash tussen Oostende en STVV. De Kustjongens willen nog eens winnen in eigen huis. De Japanse eigenaars van STVV hopen stilletjes op een Europees ticket. Dan moeten de Kanaries wel een keer winnen aan het zeetje.

Wed en KIJK LIVE naar Lazio Roma - AS Roma en PSG - AS Monaco

Om 20u45 begint de derby in het Stadio Olimpico. Jordan Lukaku tegen Radja Nainggolan. Een kwartier later is het PSG-AS Monaco, met Thomas Meunier en Youri Tielemans.

Als PSG wint in het Parc des Princes mag de champagne knallen. Het kampioenenbal in de Ligue 1, kijk live!


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is geen sport op leven en dood, het is meer."

Bill Shankly

Meer voetbalquotes