Twee goals in Antwerp - Beerschot Wilrijk

15 april 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
In een vol Bosuilstadion is Beerschot Wilrijk er niet in geslaagd te stunten in het hol van de leeuw. Antwerp was de derby al snel in handen.

Siani kreeg ook een prima kans, eentje die hij zelf helemaal had op gezet, maar doelman Romo redde knap. Beerschot moest het meerendeel van de wedstrijd ondergaan. Al kon het wel een keer dreigen met een verraderlijk afstandsschot van Joren Dom (ex-Antwerp). Het was echter de thuisploeg die op voorsprong klom. Owusu kreeg de bal met een gelukje terug in het gezit en knalde het leer in het dak va nhet doel binnen.

Wie goed voetbal wilde zien, moest zondag niet op de Bosuil zijn. De wedstrijd moest het hebben van zijn intensiteit en de sfeer op de tribunes. Beerschot was ook niet goed genoeg om Antwerp echt ernstig in de problemen te brengen. De thuisploeg kwam nauwelijks of niet in de problemen na de rust. Overigens bracht Antwerp ook zelf niet heel veel meer in de tweede helft. Helemaal op het einde, na slecht verdedigen bij Beerschot, maakte Owusu het af: 2-0.

Antwerp telt nu vier op negen in Play-off 2. Beerschot Wilrijk heeft nog maar één punt.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Wat Yannick Ferrera met een allegaartje van buitenlanders en onervaren spelers doet, is zéér knap."

Jacques Sys

Meer voetbalquotes