ONTSLAG? Eersteklasser niet tevreden over trainer

16 april 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Waasland-Beveren hoorde in december van Philippe Clement dat hij de overstap naar Racing Genk wou maken. Op de Freethiel vingen ze een afkoopsom en klopten ze opnieuw bij Club Brugge aan. Na Clement mocht Sven Vermant zijn kans gaan als hoofdtrainer. Dat loopt niet bepaald goed.

De voormalige middenvelder was trainer van de beloften van Club Brugge en begon met veel schwung aan zijn avontuur als hoofdtrainer in de Pro League.

Maar de resultaten vallen tegen en ook in de Play-off 2 draait het vierkant. Met 0-2 onderuit gaan tegen OH Leuven, zo win je geen supporters en sponsors.

Volgens HLN staat Sven Vermant zwaar ter discussie. Hij zou te veel 'cavalier seul' spelen. "Allesbehalve een people manager", klinkt het in de kleedkamer.

"Een einzelgänger, die alles zelf doet en niet naar anderen luistert", luidt het in de wandelgangen. "Zijn tactische keuzes roepen heel wat vragen op", mort het bestuur."

Al moet dat bestuur ook zelf in de spiegel kijken. Als je in januari Ryoto Morioka én Ibrahima Seck én Rudy Camacho verkoopt, dan vraag je om problemen. De centrale as vertrok en er kwam weinig bij.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je supporters het gevoel geeft dat ze klanten zijn, ben je verloren."

Manager Borussia Dortmund

Meer voetbalquotes