Anthuenis: "Dat begint te wegen op Club Brugge"

16 april 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Club Brugge is niet goed begonnen aan Play-Off I. Het won gevleid van Racing Genk en ging nadien onderuit bij AA Gent en Anderlecht.

Volgens Aimé Anthuenis begint de druk in Brugge te wegen. Hij is van mening dat Anderlecht zal blijven meestrijden tot het einde. Club speelt twee keer thuis tegen Charleroi en Standard, Anderlecht trekt naar Standard en Genk.

"Dat paars-wit nu nog mee kan doen voor de titel is omdat ze ook in zwakke matchen punten hebben gepakt én omdat Club de laatste weken heel moeilijk scoort en het vooral op verplaatsing al maanden laat afweten. Bovendien lijkt het erop dat de druk van plaats één stilaan begint te wegen. Club zou nu een makkelijker programma hebben deze week, met twee thuismatchen, maar een match tegen Charleroi is altijd gevaarlijk en ik zie Anderlecht – in deze goeie flow – niet zomaar twee keer verliezen op verplaatsing. Club zal een zes op zes nodig hebben om het voor zichzelf comfortabel te houden. Het kan alle kanten op. Ik vermoed dat de strijd tot op het einde zal moeten gespeeld worden. Anderlecht is alvast helemaal terug in de running voor de titel."

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Zonder passie haal je nooit je volledige rendement"

Peter Maes

Meer voetbalquotes