"Naar Beerschot Wilrijk om te promoveren"

16 april 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
KFCO Beerschot Wilrijk haalde met Emeric Dudouit een eerste speler in huis. Hij tekende voor twee jaar en werd weggehaald bij Tubeke.

De rechterflankverdediger heeft alvast grote ambities. "De 'mercato' is pas begonnen maar toch heb ik nu al voor Beerschot Wilrijk gekozen. Voornamelijk omdat het de club is die het mooiste voetbal speelt van 1B. Al heeft ook het feit dat zowel de trainer als de sportief directeur er bleven op aandringen om naar deze cub te komen zeer zeker meegespeeld", zegt hij op de website van de club.

 "Bovendien hebben we allebei dezelfde ambitie: Beerschot Wilrijk wil hogerop, ik ook. Met andere woorden, ik kom naar hier om met deze prachtige club te naar 1A te promoveren. En dan zijn er die enthousiaste supporters, die zowel in het Olympisch Stadion als op verplaatsing voor een schitterende sfeer zorgen. Kortom, voor mij kan het nieuwe seizoen niet rap genoeg beginnen. Tot slot wil ik iedereen bij Tubize bedanken voor de goede samenwerking gedurende de voorbije twee jaren.”

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik ben een rationeel persoon. Voorheen wist ik niet dat er bij voetbal zoveel emoties kwamen kijken."

Roland Duchâtelet

Meer voetbalquotes