Vanderhaeghe en Mazzu onder vuur

17 april 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Felice Mazzu schreeuwde moord en brand na Charleroi-Anderlecht. Volgens Yves Vanderhaeghe wordt de VAR best afgeschaft. Die beenharde kritiek valt niet in de smaak bij enkele voormalige scheidsrechters.

Luc Wouters vindt dat de bevoegde instanties Felice Mazzu op het matje mogen roepen. "Daar mag wel iets aan gedaan worden", stelt de burgemeester vanLummen in Het Nieuwsblad. "Mazzu verkondigde naar aanleiding van Real Madrid -Juventus trouwens dat een scheidsrechter bij een strafschop moet rekening houden met het moment en de psychologische impact van een penalty. Dat is lachwekkend."

Serge Gumienny vindt dat Yves Vanderhaeghe ook geen goede beurt maakte. De kritiek op de arbitrage en de VAR moet stoppen. "Die flauwekul stoort me", stelt hij in Het Belang van Limburg. "De ene week schreeuwen ze moord en brand als ze geen strafschop krijgen, de andere week als ze er een tegen krijgen. Maar als ze een fase mee krijgen, dan hoor je hen niet. Dat ze hun spelers eens opdragen om op te houden met al dat duiken."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is soms een achterbakse wereld waar weinig mensen echt zeggen waar het om draait."

Jelle Van Damme

Meer voetbalquotes