Van Der Elst streng voor speler Club Brugge

17 april 2018
instagram
Met een nul op zes tegen AA Gent en Anderlecht moet Club Brugge zich snel herpakken. Tegen Charleroi en Standard moet het anders en beter. Scherper en efficiŽnter. Franky Van Der Elst kijkt daarbij naar Dion Cools.

In de uitmatch tegen Anderlecht kopte Lukasz Teodorczyk de enige treffer binnen. Daar ging geklungel van Dion Cools en Lior Refaelov aan vooraf.

"Dat was niet bepaald geweldig ingegooid van Cools, want de bal stuit 30 centimeter voor de voet van Lior Refaelov. Je kan hem toch wel in de voeten gooien zeker? Want dat is volgens mij toch het gemakkelijkste wat er is. Al moet Refaelov zijn controle ook zonder hands kunnen maken", vertelt hij in het VRT-programma Extra Time.

Daarop volgde een vrijschop voor Anderlecht, waaruit Lukasz Teodorczyk scoorde. "In de herhaling zien we dat Cools efkes zijn haar goed ging leggen. En dan verschiet hij dat Teo ineens voor hem opduikt. Dat vond ik ťcht wel te zwak verdedigd."

"Op een bepaald moment kijkt hij zelfs niet meer naar de bal. Hij krijgt misschien een klein duwtje, maar het is toch vooral gewoon een verdedigende fout van Cools zelf."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Hollanders liggen er uit en wij zijn nummer 1, laat ons even blij zijn."

Vincent Kompany

Meer voetbalquotes