Vormer: "Ik doe altijd mijn stinkende best"

20 april 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Het liep minder vlot bij Club Brugge. Een nipte zege tegen Racing Genk, nederlagen tegen AA Gent en Anderlecht. De spitsen lagen onder vuur. Velen keken naar Ruud Vormer. De Gouden Schoen en aanvoerder liep minder in de kijker.

Club Brugge kwam na veertig seconden op voorsprong tegen Charleroi, dat nog vijf goals om de oren kreeg. Zondag wacht een thuismatch tegen Standard. Dat zal toch een ander kaliber zijn dan het huidige Charleroi. Ruud Vormer heeft de smaak terug goed te pakken.

"Een fantastische wedstrijd, terecht 6-0", stelt de Brugse kapitein via het clubkanaal. "Ik heb ook even wat laten zien. Ik doe altijd mijn stinkende best, maar soms gaat het gewoon wat minder. Dat is voetbal. Je kan niet altijd top zijn. Tegen Charleroi liep het terug goed. Zondag weer van dat."

De Rouches doen het goed in Play-off 1 en staan op drie punten van aartsrivaal Anderlecht. De tweede plaats afpakken van Anderlecht, Standard gaat er nog voluit voor. De spelers lijken nog een tandje bij te steken, als steunbetuiging aan Ricardo Sa Pinto, die wellicht de baan moet ruimen voor Michel Preud'homme.

"Zondag hebben we terug iedereen nodig", stelt Ruud Vormer. "De supporters waren weer top, zondag opnieuw van dat."

LEES OOK:

De nieuwe stand in Play-off 1 en programma

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Zonder passie haal je nooit je volledige rendement"

Peter Maes

Meer voetbalquotes