OFFICIEEL: Nieuwe spits voor KV Oostende

15 mei 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Bij KV Oostende zitten ze niet stil. Sindrit Guri komt de rangen versterken. De Albanese aanvaller komt over van Kukesi en tekende een contract voor drie seizoenen. Daar hoort een transferprijs van 700.000 euro bij.

De 24-jarige spits staat met 20 doelpunten in 35 competitiewedstrijden bovenaan in de topschutterslijst in Albanië. In de bekercompetitie prikte hij 7 keer raak. Sindrit Guri is bezig aan zijn tweede seizoenen bij Kukesi. In 2015/2016

"Het is een grote, sterke jongen met een neus voor doelpunten. Ik ben ervan overtuigd dat de Belgische competitie op zijn lijf is geschreven. Een diepe spits was onze absolute topprioriteit en we zijn dan ook blij dat Guri voor KVO kiest", stelt sportief directeur Hugo Broos, die de nieuwkomer meerdere keren aan het werk zag.

"Hij is enorm gretig om zich te tonen in een buitenlandse competitie. Het is een speler die volledig past binnen het DNA van de spelers dat we willen halen: jong, veel progressiemarge, ambitieus en leergierig", merkt voorzitter Peter Callant op. "Dit is onze eerste inkomende transfer en we hopen om in de nabije toekomst met nog meer nieuws te komen. Maar dat doen we pas als alles officieel in orde is."

"Ik wil mijn carričre gestaag opbouwen en de Belgische competitie past perfect in dat kader. Er was interesse van andere clubs, maar KVO toonde dat het mij absoluut wou hebben", stelt de nieuwe aanvaller. "Dat vertrouwen doet deugd en ik ben erop gebrand om hier te tonen wat ik in mijn mars heb. KVO is een ambitieuze club en ik ben blij met mijn eerste stap naar het buitenland."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Zonder passie haal je nooit je volledige rendement"

Peter Maes

Meer voetbalquotes