Reactie Igor De Camargo op transfer naar KV Mechelen

16 mei 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
De cirkel is rond voor Igor De Camargo. De Braziliaanse Belg debuteerde als profvoetballer bij Racing Genk, trok naar Heusden-Zolder en passeerde bij FC Brussels, Standard, Borussia Mönchengladbach, Hoffenheim, Standard, Racing Genk en APOEL Nicosia. Op zijn 35ste gaat hij bij KV Mechelen aan de slag!

De negenvoudige Rode Duivel speelde met de Cyprioten in de groepsfase van de Champions League en nam er afscheid met de landstitel. Volgend seizoen wacht de Belgische Eerste Klasse B, de Proximus League.

"Ik heb eerst naar het sportieve verhaal gekeken", stelt Igor De Camargo. "KV Mechelen wil snel terug naar eerste, met veel supporters en een modern stadion. Kiezen voor een echte traditieclub is gemakkelijk. De ambities die er bij KV Mechelen heersten, motiveerden me om naar hier te komen."

"Terug naar België, na een mooie ervaring bij APOEL. Verschiet je niet van het niveau. De play-offs in Cyprus zijn van een goed niveau. Dat zijn allemaal ploegen die Europees spelen. Dat niveau is vergelijkbaar met de Belgische eerste klasse."

"KV Mechelen wil terug naar eerste en daar wil ik mijn steentje toe bijdragen. Dat er veel druk op mijn schouders zal liggen, schrikt me niet af. Bij elke club waar ik speelde, kwam er druk kijken. Ik heb voldoende ervaring om daar goed mee om te kunnen gaan."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Wat Yannick Ferrera met een allegaartje van buitenlanders en onervaren spelers doet, is zéér knap."

Jacques Sys

Meer voetbalquotes