Messi ziet Neymar liever niet bij Real Madrid

16 mei 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Lionel Messi kon het goed vinden met Neymar. Maar de Braziliaanse aanvaller koos echter voor Paris Saint-Germain, dat liefst 222 miljoen euro op tafel gooide. De speculaties over een transfer naar Real Madrid houden echter aan. Messi ziet dat liever niet gebeuren.

Real Madrid-voorzitter Florentino Perez zou Neymar er kost wat kost bij willen hebben. PSG zou 240 miljoen euro kunnen vangen. Dat Neymar de Primera Division verkiest boven de Ligue 1 is een publiek geheim.

"Het zou vreselijk zijn vanwege alles wat Neymar betekent heeft voor FC Barcelona", stelt Lionel Messi tegenover TyC Sports.

"Het is anders uitgedraaid dan verwacht, maar hij heeft hier wel belangrijke prijzen gewonnen zoals de Champions League en de landstitel. Als hij bij Real Madrid zou eindigen, zou dat een harde klap zijn voor FC Barcelona. En wat het voetbal zelf betreft zou het Real Madrid nog veel sterker maken dan ze nu al zijn."

Al heeft Messi er vertrouwen in. Hij heeft nog regelmatig contact met Neymar en verwacht niet dat het tot een transfer naar Real Madrid zal komen. Dat zou gezichtsverlies betekenen voor de Qatarese eigenaars van PSG.

De nieuwe trainer Thomas Tuchel zou bovendien al een ruim onderhoud achter de rug hebben met Neymar.

Messi en Ronaldo, daarna volgt vaak Neymar. Lionel Messi is niet bezig met die vergelijkingen. "Het interesseert mij niet om de beste ooit te worden. Ik heb nooit gezegd dat ik dat ben, ook niet de nummer twee, drie of vier. Iedere keer als ik aan een nieuw seizoen begin probeer ik mezelf te verbeteren, om alles te winnen, alles op het veld achter te laten en alles te geven voor mezelf en mijn ploeggenoten."
Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je supporters het gevoel geeft dat ze klanten zijn, ben je verloren."

Manager Borussia Dortmund

Meer voetbalquotes