Ex-trainer AA Gent naar Heerenveen?

16 mei 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
AA Gent stelde in 2002 Jan Olde Riekerink als nieuwe trainer voor, die actief was bij Jong Ajax. Een groot succes werd dat niet. Olde Riekerink was daarna in vier landen actief en is nu de belangrijkste kandidaat om bij SC Heerenveen hoofdtrainer te worden.

De Friese club is op zoek naar een opvolger voor Jurgen Streppel. "Ik ben momenteel met een paar Nederlandse clubs in gesprek. Ik moet nu een beslissing gaan nemen wat ik ga doen", stelt de 56-jarige trainer tegenover de Leeuwarder Courant." Ik ben net 4,5 week in China geweest. Ook daar heb ik met clubs gesproken. Er ligt in China een heel mooie aanbieding voor mij klaar."

Na AA Gent volgde FC Emmen en een job als assistent-trainer bij FC Porto. Via Metalurg Donetsk en Ajax (hoofd jeugdopleidingen) trok hij in 2014 naar China als trainer van de U20. Het volgende seizoen was Olde Riekerink coach van de U16. Zijn vorige avontuur was de Turkse topclub Galatasaray, eerst als hoofd opleidingen en daarna als hoofdtrainer.Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Hollanders liggen er uit en wij zijn nummer 1, laat ons even blij zijn."

Vincent Kompany

Meer voetbalquotes