Transferhonger bij Anthony Limbombe

16 mei 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Kampioen met Club Brugge, goede persoonlijke statistieken, winnaar van de Ebbenhouten Schoen, debuteren bij de Rode Duivels. Er is belangstelling uit het buitenland voor Anthony Limbombe.

De flankspeler kan met Club van de Champions League proeven. Maar hij lijkt toch een voorkeur te hebben voor een nieuw avontuur.

"Als ik de kans krijg om mezelf sportief te ontwikkelen, zal ik dat zeker doen. Ik zou graag in de voetsporen treden van Youri Tielemans. Dat is een goed voorbeeld", opent hij in Het Nieuwsblad. "Een favoriete competitie heb ik niet, maar wel de ambitie om hogerop te geraken."

De Belgische Congolees belandde via KV Mechelen, Racing Genk, Lierse en NEC bij Club Brugge. Daar hoorde een transfersom van 2,5 miljoen euro bij. Zijn contract loopt tot midden 2020.

Limbombe debuteerde bij de Rode Duivels in de oefenpartij tegen Saoedi-Arabië. Of hij het WK in Rusland haalt, is afwachten. Zijn blessureleed in de play-offs kunnen voor stoorzender spelen. Meedoen op dat tornooi zou zijn marktwaarde nog kunnen verhogen. Transfermarkt.com schat zijn actuele waarde op 5 miljoen euro.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Bob Peeters heeft het tactische vernuft van een in zilverpapier gewikkelde koeienvlaai"

Herman Brusselmans

Meer voetbalquotes