Opvolger Stijn Vreven is bekend

16 mei 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Stijn Vreven wist NAC Breda naar de Eredivisie te loodsen en slaagde er ook in de ploeg in die reeks te houden. Maar na anderhalf jaar kwam het tot een breuk. NAC heeft de naam van de nieuwe coach bekendgemaakt.

De keuze is gevallen op Mitchell van der Gaag. De voormalige verdediger tekende een contract voor twee seizoenen met een optie voor een bijkomend seizoen.

"Met deze overgang naar NAC heb ik de nieuwe uitdaging gevonden die ik zocht", stelt de 46-jarige Nederlander via de clubsite van zijn nieuwe werkgever. "De volle tribunes, de sfeer in het stadion, die echte betrokkenheid van mensen bij een club, dat vind je in Nederland niet zo snel. Deze club leeft gigantisch en staat er goed op in de rest van Nederland. Daarnaast heeft NAC in alle gesprekken een professionele indruk gemaakt."

"Ik ben dus trots dat ik voor deze club mag werken en kijk er naar uit om mijn bijdrage te leveren aan het stap voor stap vooruit helpen van NAC."

Dat Mitchell van der Gaag zijn kans mag gaan in Breda, is geen toeval. Hij werkte bij FC Eindhoven al samen met Hans Smulders, technisch directeur van NAC.

"Hij is een natuurlijke leider die werkt vanuit duidelijke kaders, garant staat voor veel trainingsarbeid en een goede visie heeft op het trainersvak. Ook heeft hij de kwaliteit om een grote specialistische staf vanuit meerdere vakgebieden aan te sturen en steekt veel tijd in het individueel beter maken van spelers. Met zijn energie, werklust en enorme drive om te winnen past hij goed bij het DNA van deze club."

Waar Stijn Vreven volgend seizoen trainer is, blijft nog afwachten. Hij begon bij Esperanza Neerpelt en belandde via Dessel Sport, Lommel United en Waasland-Beveren bij NAC Breda.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Klopp is authentiek. Enthousiasme, ervaring, charisma."

Simon Mignolet

Meer voetbalquotes