Club Brugge viert feest op maandag 21 mei

16 mei 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Na de puntendeling tegen Standard troepten enkele duizenden fans aan het stadion van Club Brugge samen om er het kampioenenfeest in te zetten. Zondag kan er gefeest worden in het Jan Breydelstadion en maandag volgt een titelviering in Brugge.

De stad Brugge heeft meer details bekend gemaakt voor de titelviering van Club Brugge, komende maandag 21 mei. Dit is de concrete timing voor het titelfeest:

  • 15.00 uur: start feestelijkheden op de Markt met optredens en groot scherm. Naast enkele muziekgroepen zal ook een dj vanaf 14.30 uur het publiek klaarstomen.

  • 15.00 uur: vertrek van de Club-karavaan (twee open bussen gevolgd door merchandisingwagens) vanuit Olympia onder politiebegeleiding naar de binnenstad. De karavaan wordt omstreeks

  • 15.45 uur op 't Zand verwacht. De stoet rijdt dan via ’t Zand, de Zuidzandstraat, Steenstraat uiteindelijk de Markt op. (Vanaf 't Zand/Vrijdagmarkt tot net voorbij Markt (kruispunt Breidelstraat/Wollestraat) zullen nadarhekken en stewards zorgen voor een veilige doorgang van de karavaan).

  • Omstreeks 16.00 uur: aankomst spelers en entourage Club Brugge op de Markt met aansluitend feest op het podium op de Markt

  • Einde om 18.00 uur
Op de Markt zullen ook enkele drankstanden staan. Deze worden geopend vanaf 14.00 uur en sluiten uiterlijk 18.00 uur. Drank wordt geschonken in plastieken bekers.

Het gebruik van pyrotechnisch materiaal tijdens de optocht en tijdens het feest op de Markt is ten stelligste verboden. Rookbommen en bengaals vuur kunnen ernstige brandwonden veroorzaken. Op de kampioenenviering zullen ook gezinnen met kinderen aanwezig zijn. De politie zal hier ook op toezien en de aanwezigen controleren.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is geen sport op leven en dood, het is meer."

Bill Shankly

Meer voetbalquotes