KBVB reageert op heisa over selectie Rode Duivels

22 mei 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
De bekendmaking van de 28-koppige voorselectie van de Rode Duivels zorgde voor veel commotie. Een groot deel van de fans vindt de niet-selectie van Radja Nainggolan maar niets. Daar volgt een reactie van de KBVB op.

"Onze bondscoach Roberto Martínez maakte gisteren zijn langverwachte preselectie bekend voor het WK in Rusland", klinkt het. "Die preselectie werd niet door iedereen op applaus onthaald. Als KBVB hebben we hier begrip voor. Het is het beste bewijs dat de fans van de Rode Duivels gepassioneerd zijn en zich betrokken voelen bij hun team."

"Tegelijk hebben we als KBVB afgelopen week het contract van onze bondscoach verlengd. Dat hebben we gedaan omdat we hem de juiste persoon vinden om de Rode Duivels te leiden. Dat wil zeggen dat hij het is die de strategische en tactische keuzes maakt qua begeleiding, training en vanzelfsprekend ook selectie van het elftal voor interlands."

"We rekenen dan ook zowel op de technische staf als de Rode Duivels om in Rusland te gaan voor het allerhoogste."

"Meer dan ooit roepen we onze twaalfde man op om zich als één blok achter de Rode Duivels te scharen. Zowel spelers als de technische staf zijn bijzonder gemotiveerd om van dit WK een groot succes te maken. Toch kunnen zij dit alleen maar realiseren met de steun van alle fans. Alleen op die manier kunnen we onze gemeenschappelijke ambitie waarmaken: een uitstekend WK spelen in Rusland."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Trainers zeggen vaak dat ze niet op een job azen uit respect voor de collega die er aan de slag is. Dat is bullshit!"

Arnar Vidarsson

Meer voetbalquotes