Timmy Simons nog een jaar speler?

23 mei 2018
instagram
Hij mocht de fans toezingen, werd door zijn ploegmaten op handen gedragen, en had het over een van zijn mooiste dagen in zijn carrière. Voorzitter Bart Verhaeghe maakte duidelijk dat Simons zelf mag kiezen wat hij wil doen bij Club Brugge.

Analist Wim De Coninck zou er echter niet van schrikken mocht Simons er toch nog een extra jaartje bijdoen in het Jan Breydelstadion. "Ik ben er zeker van dat hij het liefst nog een jaar bij Club Brugge wil voetballen. Of hij dat moet doen, weet ik niet."

Na de wedstrijd tegen KAA Gent én op het kampioenenfeest maandag werd Simons op handen gedragen door zijn ploegmaats. "Misschien moet je wel afscheid nemen in schoonheid, zoals zondag. Maar blijkbaar doet hij het nog altijd enorm graag", gaat hij verder in Sport/Voetbalmagazine.

Vat vol ervaring
Club Brugge zou volgens de Coninck alvast een gouden zaak doen. "In Brugge weten ze: mocht hij volgend seizoen niet meer in de kleedkamer zitten, dan zullen ze hem geweldig missen. Tenslotte is hij ouder dan de coach, is hij al voor de zevende keer kampioen, kent hij al die zaken en emoties die ze er meemaken en weet hij hoe ermee om te gaan."

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik ben een rationeel persoon. Voorheen wist ik niet dat er bij voetbal zoveel emoties kwamen kijken."

Roland Duchâtelet

Meer voetbalquotes