"Ik heb mij vergist in Mehdi Carcela"

23 mei 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Toen Mehdi Carcela van het Russische Anzhi terugkeerde naar Standard liet hij goede dingen zien. Echt top was het niet. Via Benfica, Granada en Olympiakos Piraeus belandde de linksvoetige middenvelder in januari terug op Sclessin. Carcela trok al snel het laken naar zich toe.

Hij kreeg van Ricardo Sa Pinto veel vrijheid op het middenveld en leidde Standard naar de eindzege in de Beker van BelgiŽ. In Play-off 1 klommen de Rouches naar de tweede plaats. Carcela lukte vijf goals in zestien wedstrijden.

"Ik heb me vergist in Carcela", stelt Jacky Mathijssen in Het Belang van Limburg. "Ik dacht: dat wordt niks na zijn omzwervingen in landen waar het aangenaam toeven is."

"Al snel bleek dat hij ver boven de rest uitstak en dat hij honger had. Hij heeft zijn stempel gedrukt op Standard en de hele competitie. Petje af."

Standard kan Mehdi Carcela voor 2,5 miljoen euro definitief overnemen van het Spaanse Granada. Carcela wil graag bij de Rouches blijven, al sluit hij op termijn een nieuw avontuur in een andere competitie niet uit.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is geen sport op leven en dood, het is meer."

Bill Shankly

Meer voetbalquotes