Jelle Vossen loopt niet weg

23 mei 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Van veertien en zestien doelpunten naar zeven. Jelle Vossen heeft er geen boerenjaar opzitten bij Club Brugge. Slechts elf keer aan de aftrap, zeventien keer invaller. Hij scoorde twee keer in de Beker van België en kwam weinig in actie in de Europa League. Dan denken spelers vaak aan een transfer.

"Natuurlijk zou ik meer willen spelen. Nog eens zo’n jaar zou mentaal heel moeilijk zijn. Maar het kan ook omgekeerd. Kijk, ik zit hier met één doel en dat is zoveel mogelijk prijzen pakken met Club Brugge. En daar zijn we goed mee bezig. Ik sta hier volgend seizoen dus gewoon met veel goesting", stelt de 29-jarige aanvaller tegenover Het Laatste Nieuws.

"Als je slecht in je vel zit, begin je over alles na te denken. Vertrekken is misschien wel de gemakkelijkste weg, maar biedt niet altijd de juiste oplossing. Ik zit hier ook uitstekend, zowel bij Club als privé. Plus twee titels in drie jaar en in die drie jaar ook veel gescoord."

Jelle Vossen ligt nog twee jaar onder contract en moest het afgelopen seizoen de concurrentie aangaan met Abdoulay Diaby, Wesley Moraes en Emmanuel Dennis. Diaby zou Club willen verlaten.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik ben een rationeel persoon. Voorheen wist ik niet dat er bij voetbal zoveel emoties kwamen kijken."

Roland Duchâtelet

Meer voetbalquotes