Italiaanse trainer op weg naar Chelsea?

23 mei 2018
instagram
Geen Maurizio Sarri meer bij Napoli. De 59-jarige Italiaanse trainer eindigde met Napoli op de tweede plaats in de Serie A en gaf aan voorzitter Aurelio De Laurentiis aan dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging.

Sarri ging in 2015 aan de slag en leek afscheid te kunnen nemen met een landstitel. Maar Juventus wist Napoli nog net voorbij te steken. Hij lag nog twee jaar onder contract.

"Ik wil Maurizio graag bedanken voor zijn waardevolle toewijding aan Napoli", stelt voorzitter De Laurentiis. "Hij heeft het mogelijk gemaakt om prestige en emoties te geven aan de stad en de blauwe fans over de hele wereld. Bovendien heeft hij een speelwijze gecreëerd die overal en door iedereen wordt bewonderd."

De kans dat Maurizio Sarri bij Chelsea aan de slag gaat, als opvolger van Antonio Conte, is groot. Eigenaar Roman Abramovich wil een trainer die aanvallend voetbal predikt.

Chelsea wist zich niet te kwalificeren voor de Champions League. Ze eindigden als vijfde. Conte nam wel afscheid met de FA Cup.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Er is maar één moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je óf te vroeg, óf te laat."

Johan Cruijff

Meer voetbalquotes