Alderweireld stap dichter bij verhuis naar Manchester

24 mei 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Toby Alderweireld kwam vanwege blessureleed en contractperikelen minder aan spelen toe bij Tottenham Hotspur. De Londense club wil de Rode Duivel deze zomer van de hand doen. Aan belangstelling is er geen gebrek.

Manchester United greep in januari naast Virgil van Dijk, die uitstekend bezig is bij Liverpool. Daar hoorde een transfersom van bijna 60 miljoen euro bij. De Nederlander werd zo de duurste verdediger in de Premier League.

Volgens The Daily Mirror zou Manchester United aan een gelijkaardig bedrag denken voor Toby Alderweireld. Of zelfs meer, richting 80 miljoen euro.

Alderweireld (29) ligt nog een jaar onder contract bij de Spurs. Daar hoort echter een optie bij voor een extra seizoen. Als Tottenham van die mogelijkheid gebruik maakt, kan Alderweireld in de zomer van 2019 voor een gelimiteerde transfersom van 29 miljoen euro weg.

Bij Ajax volgen ze de ontwikkelingen met belangstelling op. Als Toby Alderweireld (ex-Ajax) naar Man Utd trekt, wil Tottenham Matthijs de Ligt weghalen bij de Ajacieden.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Er is maar n moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je f te vroeg, f te laat."

Johan Cruijff

Meer voetbalquotes