Coucke weet wat Dendoncker gaat doen

24 mei 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Volgens Paul Van Himst doet Leander Dendoncker er best aan nog één of twee seizoenen bij Anderlecht te blijven, om daarna aan de slag te kunnen bij een Europese subtopper. De tijd zou nog niet rijp zijn. Marc Coucke houdt rekening met een ander scenario.

De 23-jarige middenvelder annex verdediger mocht in de drie vorige mercato's niet weg. Dendoncker maakt er geen geheim van uit te zijn op een nieuw avontuur.

"Dendoncker vertrekt deze zomer. Je voelt dat hij toe is aan wat anders", stelt voorzitter Marc Coucke in het VRT-programma Van Gils & Gasten. "Het vorige bestuur heeft ook bepaalde beloften gemaakt."

Coucke wees ook naar Knowledge Musona. Oostende werkte niet mee aan een transfer en Musona liet zijn hoofd een tijd hangen. "Je kan een speler niet tegen zijn zin houden", aldus Coucke.

Voor Leander Dendoncker is het wachten op een mooie aanbieding en een transfersom waar Anderlecht zich ook bij kan vinden. Misschien kan hij zich nog in de kijker spelen op het WK in Rusland. Dendoncker maakt deel uit van de 28-koppige voorselectie.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Er is maar één moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je óf te vroeg, óf te laat."

Johan Cruijff

Meer voetbalquotes