Christian Benteke: "Wil mee naar het WK"

24 mei 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Christian Benteke maakt deel uit van de voorselectie van Roberto Martinez. Zal de 27-jarige spits van Crystal Palace mee naar het WK in Rusland gaan? Benteke kende een ontgoochelend seizoen, hij scoorde amper drie keer in de Premier League.

Ondanks zijn tegenvallende prestaties hoopt hij toch om mee te gaan naar Rusland. "Het is fijn dat ik bij de 28 zit, maar ik ben hier niet voor de vriendschappelijke matchen, ik wil mee naar het WK. Ik ben heel gemotiveerd om Rusland te halen. Fysiek en mentaal ben ik klaar. Ik zal twee weken alles geven. Ik ben in mijn carrière al veel getest geweest. Dit is een nieuwe test", aldus Benteke tegenover Sporza.

"Ik heb dit seizoen wel 25 matchen gespeeld bij Crystal Palace, maar ik heb bijna niet gescoord. Dat was heel frustrerend. Het was een combinatie van verschillende factoren. Eerst was er een trainer die een andere stijl had, daarna moesten we knokken tegen de degradatie. We dachten niet meer aan aanvallend voetbal. Er zijn matchen geweest waarin ik gewoon geen kansen kreeg. Maar ik heb ook veel kansen gemist. Ik verstop me niet."

Benteke ligt nog tot medio 2020 onder contract bij Crystal Palace.


MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik wil een team met inzet zien. Het talent hebben we, maar alleen daarmee komen we er niet."

Roberto Martinez

Meer voetbalquotes