Verlaat sterkhouder Club Brugge?

24 mei 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Landskampioen Club Brugge ziet deze zomer allicht een paar spelers andere oorden opzoeken. Abdoulay Diaby gaf eerder al aan dat hij aast op een transfer. Mogelijk vertrekt ook Wesley Moraes.

De 21-jarige Braziliaan maakte dit seizoen elf doelpunten in de Jupiler Pro League. "Enigszins opvallend is er veel interesse in Wesley, die Club net als Nakamba bij een niet te weigeren bod zal laten gaan. Blauw-zwart houdt in die mate rekening met een vertrek van de Braziliaan dat het voorin niet enkel voor Diaby op zoek is naar een vervanger maar meer nog voor Wesley", aldus Het Laatste Nieuws.

"De Bruggelingen zijn de zoektocht naar een grote, sterke spits gestart die de nieuwe speerpunt van de landskampioen moet worden. In zijn rug zijn er met Vossen, Dennis en Diatta nog voldoende opties, al wordt die laatste ook als vervanger van Limbombe op links gezien."

Wesley kwam in de winter van 2016 voor 1 miljoen euro over van AS Trencin. Hij heeft nog een contract tot medio 20201 in het Jan Breydelstadion.


MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Hollanders liggen er uit en wij zijn nummer 1, laat ons even blij zijn."

Vincent Kompany

Meer voetbalquotes