Hazard op weg naar STVV?

24 mei 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Speelt er binnenkort een Hazard bij de Kanaries? Kylian Hazard is opnieuw in beeld. De 22-jarige broer van Eden en Thorgan maakte vorige zomer de overstap naar de tweede ploeg van Chelsea.

De aanvallende middenvelder pikte in 2013/2014 een handvol speelminuten mee bij White Star Brussels. Het volgende seizoen leverde 21 speelminuten op in het shirt van Zulte Waregem. Daar kwamen nog hetzelfde aantal minuten bij in de Europa League tegen Shakhtyor.

Kylian Hazard kon in de zomer van 2015 zijn kans gaan bij het Hongaarse Ujpest, waar Rodrick Duchâtelet voorzitter is. In het eerste seizoen lukte hij drie goals in 29 competitiematchen. In 2016/2017 bleef dat aantal beperkt tot vijf duels.

Het afgelopen seizoen maakte hij deel uit van de U23 van Chelsea, in de schaduw van grote broer Eden. Kylian kwam drie keer aan de aftrap, viel vijf keer in en wist drie goals voor zijn rekening te nemen. In de bekercompetitie kwam hij vier keer in actie.

De voormalige jeugdspeler van Lille OSC zou - volgens onze informatie - kans maken op een tweejarig contract bij STVV. In augustus wordt hij 23.

DC

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Bob Peeters heeft het tactische vernuft van een in zilverpapier gewikkelde koeienvlaai"

Herman Brusselmans

Meer voetbalquotes