Real Madrid geeft tickets finale terug

25 mei 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Zaterdag strijden Real Madrid en Liverpool in het Oekraïense Kiev voor de cup met de grote oren. Beide ploegen mochten 17.000 tickets verdelen. Bij Liverpool was de vraag groter dan het aanbod, bij Real Madrid was die kleiner!

De Spaanse topclub gaf ruim duizend tickets terug aan de UEFA. Liverpool had die makkelijk kunnen verkopen, maar vanwege veiligheidsredenen kon dat niet.

Volgens voorzitter Aleksander Ceferin spelen de belachelijk hoge vraagprijzen van de hotels en vliegtickets de belangrijkste rol in het feit dat de supporters uit de Spaanse hoofdstad niet enthousiast genoeg zijn om naar Oekraïne te gaan. Op voorhand wilden er namelijk meer dan 24 duizend fans naar Kiev, maar eenderde haakte af vanwege de kosten.

De laatste duizend kaarten worden vermoedelijk verkocht aan locals. Voor Liverpool-fans zijn ze in eerste instantie niet beschikbaar, vanwege veiligheidsredenen. Al kan de UEFA fans van The Reds onmogelijk helemaal uitsluiten, omdat de tickets ook weer (met winst) doorverkocht kunnen worden.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Premier League is de belangrijkste bondgenoot van de Rode Duivels"

François Colin

Meer voetbalquotes