Negen nieuwkomers in staf Beerschot Wilrijk

25 mei 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Stijn Vreven tekende een contract voor twee jaar bij Beerschot Wilrijk. De technische staf krijgt een heel ander gelaat. De posten zijn ingevuld.

De nieuwe trainer krijgt de assistentie van Will Still, die ook de videoanalyses voor zijn werk zal nemen. Still werkte bij STVV, Standard en Lierse. Zijn broer Edward maakt deel uit van de technische staf van Ivan Leko bij Club Brugge.

Patrick Nys volgt Bram Verbist op als keepertrainer. De voormalige doelman werkte bij Lierse en STVV. Frank Dauwen zal zich als linietrainer concentreren op het defensieve verhaal. Bij ex-speler Hernan Losada wordt dat het offensieve compartiment.

Werner Martens gaat bij Beerschot Wilrijk aan de slag als conditietrainer. Hij volgt Bart Van Lancker op. Martens werkte bij Lommel United en Waasland-Beveren samen met Stijn Vreven.

Met Pieter Jacobs komt er ook een 'performance manager'. Hij deed ervaring op bij Olympique Marseille en PSG. Karim Bachar treedt in dienst als 'skill coach' en Ralph Pasmans als verantwoordelijke blessurepreventie.

Marc Noé blijft op post, als hoofd van de beloftenploeg en de U18. Hij zal nauw verbonden zijn aan de technische staf van Stijn Vreven.

Beerschot Wilrijk wil met deze uitgebreide professionalisering verder hogerop klimmen.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Hollanders liggen er uit en wij zijn nummer 1, laat ons even blij zijn."

Vincent Kompany

Meer voetbalquotes