Michy Batshuayi: "Klaar voor het WK"

25 mei 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Michy Batshuayi was uitstekend op dreef bij Borussia Dortmund. Een enkelblessure half april gooide echter roet in het eten. Intussen is 'Batsman' opnieuw fit, sneller dan verwacht.

"Er werd me gezegd dat het herstel zes weken zou duren, maar ik heb er vier weken van gemaakt. Ik heb bij Chelsea gerevalideerd en heb daarna hier in Tubeke vijf dagen alleen gewerkt", aldus Batshuayi tegenover Sporza.

"Ik heb veel opgeofferd om te staan waar ik momenteel sta. Vakantie heb ik uiteraard niet genomen. Van mijn blessure heb ik helemaal geen last meer. Ik voel me fysiek top. Ik heb nu alleen weer wedstrijden nodig. Portugal wordt een belangrijke test."

"Dit was de eerste zware blessure in mijn loopbaan. Bondscoach Martinez heeft me tijdens mijn revalidatie opgezocht in Londen om te vragen hoe het met me ging. Maar ik ben dus klaar voor het WK. Een WK is iets dat iedereen wil meemaken. Het is het grootste voetbalevenement in de wereld. Ik ben nu alleen daarmee bezig, niet met mijn toekomst op clubniveau."

In veertien wedstrijden scoorde Batshuatyi negen keer voor Borussia Dortmund. Hij heeft nog een contract tot medio 2021 bij Chelsea.
MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Hollanders liggen er uit en wij zijn nummer 1, laat ons even blij zijn."

Vincent Kompany

Meer voetbalquotes