"Dan is Zidane de beste trainer"

26 mei 2018
instagram
Real Madrid kan tegen Liverpool voor de derde keer op rij de Champions League winnen. Met Zinédine Zidane als trainer. Christian Karembeu is onder de indruk.

"Toen we ploegmaten waren, wilde hij al dat het perfect liep op het veld. Goede passes, goede looplijnen en hard werken. Dat zie je ook bij hem terug als trainer", stelt de voormalige international tegenover de Daily Mail.

"Je ziet wat hij de spelers meegeeft en hoe hij inspireert. Dat komt niet alleen door zijn aura, maar door wat hij iedere dag presteert."

"Ik doel op de oefeningen, theorieën en hoe hij denkt over het spelletje. Hij is een winnaar, een perfectionist. Niemand heeft de CL ooit drie keer achter elkaar gewonnen. Als het lukt, dan is Zidane de beste trainer in de geschiedenis van Real. Real is een club die altijd records heeft gebroken en misschien gaat Zizou dat nu ook doen."

"Ik ben een fan van Real en een voormalige speler, dus ik hoop dat Zidane het record breekt. Het zou de grootste club van de wereld een extra dimensie geven."

"Ze hebben in Liverpool wel een échte tegenstander. Ze zijn gevaarlijk met Mohamed Salah, Sadio Mané en Roberto Firmino", merkt Christian Karembeu (47) op. "Niemand had verwacht dat ze de finale zouden halen, maar ze spelen fantastisch. Ze hebben een eigen stijl, met snelheid en doelgerichtheid voor de goal."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Zonder passie haal je nooit je volledige rendement"

Peter Maes

Meer voetbalquotes