Club Brugge moet een duidelijke keuze maken

27 mei 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Ethan Horvath, Guillaume Hubert, Ludovic Butelle, Vladimir Gabulov, Kenneth Vermeer. Ivan Leko zette liefst vijf doelmannen in. Een pijnpunt. Ex-keeper Danny Verlinden hoopt dat Club in deze transferperiode goed nadenkt.

Club Brugge begon aan het seizoen met het trio Horvath-Hubert-Teunckens. "Het probleem is dat ze met jonge doelmannen zaten. Onervaren keepers maken fouten en dat moet je incalculeren", stelt Danny Verlinden in Krant van West-Vlaanderen."Door te snel te wisselen creëer je een situatie waarbij de doelmannen zonder vertrouwen zitten."

"Vladimir Gabulov wisselde goede momenten met heel zwakke dingen af en bracht niet wat er van hem verwacht werd. Ook de komst van de blessuregevoelige en waarschijnlijk dure Kenneth Vermeer was geen oplossing, waardoor ze nu nog steeds in hetzelfde schuitje zitten."

"Nu moet Club duidelijkheid scheppen en een duidelijke kaart trekken: ofwel die van de jonge doelmannen, ofwel die van een nieuwe ervaren keeper die er meteen moet staan. Er moet voor continuïteit in doel gezorgd worden. Iemand halen in het buitenland? Dan moet je volgens mij al eerder naar de Scandinavische landen kijken. Die mannen zijn haalbaar, spreken meestal de taal en hebben de juiste mentaliteit."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik ben een rationeel persoon. Voorheen wist ik niet dat er bij voetbal zoveel emoties kwamen kijken."

Roland Duchâtelet

Meer voetbalquotes