TRANSFER: Toptalent Lierse naar Eredivisie

05 juni 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Ondanks interesse van het Engelse Manchester City kiest Othman Boussaid voor een avontuur bij het Nederlandse FC Utrecht. De 18-jarige aanvallende middenvelder tekende een contract voor drie jaar met optie op een vierde seizoen.

Naast Othman Boussaid kozen eerder ook Yassin Nasser en Mehdi Lehaire van Lierse voor een avontuur bij FC Utrecht. Nasser en Lehaire sluiten aan bij de U19 van de club. Othman Boussaid mag het proberen bij het eerste elftal.

"Othman is erg talentvol en enorm ambitieus", reageert Jordy Zuidam, directeur voetbalzaken via het officiële clubkanaal.

"Je kan hem vergelijken met Dries Mertens, niet heel lang maar hij heeft een enorme drive, snelheid en is technisch zeer vaardig. We hebben met Othmane een gedegen plan uitgestippeld waarin hij zal meetrainen met het eerste elftal, maar naar verwachting eerst zijn wedstrijden zal spelen voor Jong FC Utrecht in de Jupiler League. We hebben er echter alle vertrouwen in dat een speler met zijn kwaliteiten en potentie snel te zien is in wedstrijden van het eerste elftal van FC Utrecht."
MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Wat Yannick Ferrera met een allegaartje van buitenlanders en onervaren spelers doet, is zéér knap."

Jacques Sys

Meer voetbalquotes